İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü Makamında Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Ercan Kayha, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği ile İstanbul Teknik Üniversitesi – KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri arasında imzalanan protokolle hayata geçirilecek olan ‘’Tarım Teknolojileri Merkezi’’ hakkında Rektörümüzü bilgilendirdi. Bu merkez ile ilgili Üniversitemizin kurucu şirketi AB Holding üst düzey yetkilileri ile de görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Çökmüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya’ya teşekkür etti.