İç Mimarlık Bölümümüz Tarafından Düzenlenen “Tasarımda Konsept Gelişimi” İsimli Online Etkinlik İle İç Mimarlık ve Mimarlık Öğrencileri Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Tasarımda Konsept Gelişimi” isimli etkinlik 24 Kasım 2020 Salı Saat 15:30’da online olarak gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Dr. Y.Mimar Navid Khaleghimogghaddam iç mimarlık ve mimarlık öğrencileri ile buluştu. Seminerde projeye nasıl başlanacağı, nasıl konsept oluşturulacağı ve konsept paftası oluşumu gibi öğrencilerin sıkıntı yaşadığı konular görseller ile zenginleştirilerek öğrencilere aktarıldı.

Programa üniversitemiz bölüm öğrencileri ile bölüm öğretim üyeleri haricinde, üç ayrı üniversiteden öğrenciler ve öğretim üyeleri de katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından Dr. Y.Mimar Navid Khaleghimogghaddam’a online teşekkür belgesi takdim edildi.