Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam, “İran Mimarisi Medeniyet, Sanat ve Yaşamın Beşiği” İsimli Sunumunda İç Mimarlık Öğrencileri ile Bir Araya Geldi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İran Mimarisi Medeniyet, Sanat ve Yaşamın Beşiği” isimli etkinlik 28 Mart 2022 Pazartesi Saat 16:00’da gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam, İran Mimarisini İslam öncesi ve İslam sonrası başlıkları altında inceleyerek, medeniyetin mimariye nasıl yansıdığını örnekler üzerinden öğrenciler ile paylaştı.

Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam’ın sunumuna iç mimarlık bölüm öğrencileri ile bölüm öğretim üyeleri katıldı. Etkinlik sonunda, İç Mimarlık bölüm başkanı Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından katılımcı Dr. Öğr. Üyesi Navid Khaleghimoghaddam’a teşekkür belgesi takdim edildi.