Ekonomi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. İhsan Erdem Kayral Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tarafından Düzenlenen Uluslararası İslam Ekonomisi, Finansı ve Bankacılığı Sempozyumu’na Katıldı Ekonomi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. İhsan Erdem Kayral 17-18 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası İslam Ekonomisi, Finansı ve Bankacılığı Sempozyumuna katıldı. Doç. Dr. Kayral, söz konusu sempozyumda “Katılım 50 ve BİST 100 Endekslerinin Volatilitelerinin Modellenmesi: Pandemi Öncesi ve COVID-19 Dönemi için Bir Uygulama” başlıklı sunum gerçekleştirdi.