Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerimizden Oluşan AKAY Takımımız TEKNOFEST 2022’de Ön Değerlendirme Aşamasını Başarıyla Geçti Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf öğrencilerimizden oluşan AKAY Takımı bir eğitmen chatbot uygulaması olan ve kullanıcılara programlama alanında bireysel eğitim imkânı sağlayan AKAYbot projesi ile TEKNOFEST 2022’de ön değerlendirme raporu aşamasını 76 puanla geçti. Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzden Öğr. Gör. Yusuf Kürşat Tuncel’in danışmanlığında İrem Nur Mermer (Takım Kaptanı), Kadriye Gündüz, Aycan Nur Demirci ve Edibe Feride Yamaç’dan oluşan takımımız ülkemizdeki yerli ve milli teknoloji sahasına kayda değer katkılar sağlamayı hedeflemektedir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.