Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin Projeleri Bilkent Üniversitesi'nde Gerçekleştirilecek olan “14th The International Symposium on Health Informatics and Bioinformatics” Konferansında Sunulmak Üzere Kabul Edildi Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Sevcan Doğramacı, Mert Doğan, Mehmet Gürsel Arslan, Süleyman Emre Çelik ve Tuğba Nur Korkmaz’dan oluşan ve akademik danışmanlığını Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Arda Söylev’in yaptığı takımımızın, Graduation Project (Mezuniyet Projesi) dersi kapsamında yapmış oldukları “AnGenoV: A toolbox for analysis of genomic variants” başlıklı çalışma, Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan “14th The International Symposium on Health Informatics and Bioinformatics” konferansında sözlü sunum ve poster sunumu için kabul edildi. Konferans, 10-11 Eylül 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Konferans sayfası linki: http://hibit2021.bilkent.edu.tr/index.html